Motostar 777 » За поръчки


 ВНИМАНИЕ! Преди да закупите наш артикул прочетете условията ни за поръчка, покупка, връщане и рекламации. Всеки клиент закупил стока от нас се счита че се е запознал и е съгласен с нашите условия.

 

ВНИМАНИЕ! Работим изключително с наличности. Всички артикули посочени в сайта са налични на склад. Сайта се актуализира два пъти седмично. Не приемаме и не изпълняваме поръчки на части с които не разполагаме.

 

Работното ни време е от понеделник до петък от 10,00 до 18,00 часа.

 

 Уважаеми клиенти. 

 

Може да закупите всички артикули и резервни части от нас като:

 1. Посетите нашият офис и склад на посоченият в меню /контакти/ адрес.

 2. Направите поръчки за доставка с куриер с наложен платеж. Ще изпълним вашата поръчка в рамките на 24 часа в работни дни. В неработни дни може да приемем вашата заявка и да я изпълним в последващ работен ден. Поръчки направени до 12.00 часа се изпълняват в същия ден. Поръчки направени след 12.00 часа се изпълняват за следващ ден.

 

Може да направите вашата поръчка по следните три начина:

1. Като се обадите на посочените телефони:  Мобилен Глобул: 0898 689 389. Мобилен Виваком: 0878 689 389. Стационарен: Виваком 02 929 66 02 

2. Като заявите във формата на запитване: точно и ясно артикула който искате да закупите, трите си имена, телефон за контакт, по възможност имейл адрес, град или населено място, адрес на който да бъде доставена пратката или име и адрес на куриерският офис.

3. Като ни пишете на посочения имейл адрес: alexmoto@abv.bg

 

Куриерската фирма с която работим е Еконт.  Внимание- доставката е от наш склад до адрес или куриерски офис посочен от вас! Доставката е за сметка на купувача.

 

Желателно е, ако нещо не ви е ясно, или не може да прецените сами, да се консултирате с нас, като направите запитване, или се свържете на посочените телефони. По същият начин може да получите обширна и подробна информация за всеки артикул който предлагаме, неговото предназначение, фирмата която го е произвела и нашите препоръки. Ще се постараем да ви отговорим в рамките на деня.

 

По ваше желание може да заявите куриерска доставка с преглед преди плащане.

 

 УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ СТОКИ

Закупени стоки с куриерска доставка могат да бъдат върнати в срок от четиринадесет работни дни , а ако са закупени на място седем работни дни от датата на покупката -при следните условия:

- задължително трябва да представите издадения от нас документ- касова бележка или фактура.

- да бъдат в оригинална опаковка която да е цяла и в добър търговски вид.

- да не са използвани и да няма видими следи от монтаж.

- да няма никакви видими следи от реконструкции и намеси.

- да не са излагани на слънчева светлина, влага, мръсотия или други външни въздействия.

- разходите по връщането на стоката ще са изцяло за ваша сметка.

- при връщане, стоката и документите за продажба трябва да бъде прегледани и одобрени от наш служител.

- при връщане с куриер моля запишете в товарителницата разрешен преглед. 

 

Моля преди да закупите някой артикул да бъдете убедени че това е часта която ви трябва и да сте сигурни в модела и годината на производство на мотоциклета. Регистрацията на мотоциклета не ви гарантира че това е вярната година, модел и марка.

За преправяни и побългарявани мотоциклети, монтаж в домашни условия и извършени ремонти и монтаж от неуки, неквалифицирани и неоторизирани майстори и сервизи не носим отговорност. Моля консултирайте се с наш специалист. Продуктите които предлагаме имат гаранция когато е направен монтаж в наш или оторизиран сервиз за което трябва да представите необходимите документи за извършената услуга.