Motostar 777 » За поръчки


 ВНИМАНИЕ! Преди да закупите наш артикул прочетете условията ни за поръчка, покупка, връщане и рекламации. Всеки клиент закупил стока от нас се счита че се е запознал и е съгласен с нашите условия.

 

ВНИМАНИЕ!! ИНТЕРНЕТ Е ЗАЛЯТ ОТ ФАЛШИВИ ДУБЛИРАЩИ СТОКИ. ПОЧТИ ВСИЧКО КОЕТО СЕ ПРОДАВА ОТ ЧАСТНИ ЛИЦА В МОТОГРУПИТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК И САЙТОВЕТЕ ЗА БАЗПЛАТНИ ОБАВИ Е ФАЛШИВА СТОКА С НЕЯСЕН ПРИЗХОД. НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ПО НИСКИТЕ ЦЕНИ И ИЗГОДНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ А ИЗИСКВАЙТЕ ОТ ПРОДАВАЧИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОИЗХОД НА СТОКИТЕ И ДОКУМЕНТ ЗА ПРОДАЖБАТА ЗА ДА МОЖЕ ДА ТЪРСИТЕ ПРАВАТА СИ СЛЕД ТОВА.

 

ВНИМАНИЕ! Работим изключително с наличности. ЧАСТИТЕ СА ОРИГИНАЛНИ И ПРИ ЗАПИТВАНЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕМ ПРИЗХОДА ИМ, И ДА ПОКАЖЕМ СЪПЪТВАЩИТЕ ГИ ДОКУМЕНТИ И СЕРТИФИКАТИ. Всички артикули посочени в сайта са налични на склад. Сайта се актуализира два пъти седмично. Не приемаме и не изпълняваме поръчки на части с които не разполагаме.

 

Работното ни време е от понеделник до петък от 10,00 до 18,00 часа.

 

 Уважаеми клиенти. 

 

Може да закупите всички артикули и резервни части от нас като:

 1. Посетите нашият  склад на посочения в меню контакти адрес. 

 2.  Направите поръчка за доставка с куриер с наложен платеж. Ще изпълним вашата поръчка в рамките на 24 часа в работни дни. В неработни дни може да приемем вашата заявка и да я изпълним в първия работен ден.  

  Поръчки направени до 14.00 часа се изпълняват в същия ден. Поръчки направени след 14.00 часа се изпълняват за следващ ден.

 

Може да направите вашата поръчка :

1.   Като се обадите на посочените телефони: Мобилен: 0898 689 389.  

2.  Като ни напишете на посочения имейл адрес: alexmoto@abv.bg

3. Трябва точно да опишете артикула който сте избрали от нашия сайт с име, код или друга посочена информация.

4. За извършване на доставката ще са ни необходими град, офис на еконт или адрес на получаване, име или псевдоним и телефонен номер които се използват единствено за нуждите на куриерската фирма.

 

Куриерската фирма с която работим е Еконт Експрес.  Внимание- доставката е от наш склад до адрес или куриерски офис посочен от вас! Доставката е за сметка на купувача.

Всички наши пратки имат опция преглед в офисите на Еконт. В случай че след преглед желаете да върнете пратката, заплащате куриерската услуга. 

 

 

 УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ СТОКИ

Закупени стоки с куриерска доставка могат да бъдат върнати в срок от четиринадесет работни дни , а ако са закупени на място седем работни дни от датата на покупката -при следните условия:

- задължително трябва да представите издадения от нас документ- касова бележка или фактура.

- да бъдат в оригинална опаковка която да е цяла и в добър търговски вид.

- да не са използвани и да няма видими следи от монтаж.

- да няма никакви видими следи от реконструкции и намеси.

- да не са излагани на слънчева светлина, влага, мръсотия или други външни въздействия.

- разходите по връщането на стоката ще са изцяло за ваша сметка.

- при връщане, стоката и документите за продажба трябва да бъде прегледани и одобрени от наш служител.

- при връщане с куриер моля запишете в товарителницата разрешен преглед. 

 

Моля преди да закупите някой артикул да бъдете убедени че това е часта която ви трябва и да сте сигурни в модела и годината на производство на мотоциклета. Регистрацията на мотоциклета не ви гарантира че това е вярната година, модел и марка.

За преправяни и побългарявани мотоциклети, монтаж в домашни условия и извършени ремонти и монтаж от неуки, неквалифицирани и неоторизирани майстори и сервизи не носим отговорност. Моля консултирайте се с наш специалист. Продуктите които предлагаме имат гаранция когато е направен монтаж в наш или оторизиран сервиз за което трябва да представите необходимите документи за извършената услуга.